طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher(أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت)

الأحد، 28 مارس 2010
هذا الحلي لمحبي الشكولاتة

أكيـــــــــــــــــــــــــــد عافينها مايحتاج

ونشوف طريقة عملهاااااااااا

نحتاج الى

:المكونات

1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..

2- شكولاته خام 200 جرام..

3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.

4- من 40 الى 50 جرام زبده (إي نصف إصبع)


5- قوالب إشكال

الطريقة:

1- تحطون الزبد + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زى الصورة 2 ..

3- تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا

4- تضيفون ملعقتان نوتيلا على الخليط لين تصير زى الصورة


طريقة عملها في القالب:

1 - تزيدوا كمية بسيطة جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..

2- تضيفون البندق عليه ..

3- تحطون الخليط على القالب ..

4_وتكملوا زى الخطوات الثلاث الأولى ..

5 _ بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة


الخطوة الأخيرة


تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي تحطيه

وبإلهنا والعافية